DOGAĐANJAGOSPODARSTVONASLOVNICA

Održan sastanak predstavnika GRAS-a i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO)

Danas (petak) je u prostorijama Gradske razvojne agencije Slatine upriličen radni sastanak predstavnika Gradske razvojne agencije Slatine i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), ispostava Virovitica.

Povod radnog sastanka bila je analiza odrađenih te razmatranje budućih aktivnosti koje se provode u okviru druge faze projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem HAMAG-BICRO-a“ – BOND 2.

Tom je prigodom vršitelj dužnosti ravnatelja GRAS-a Jurica Culej predstavio odrađene ali i najavio planirane aktivnosti koje će GRAS do kraja srpnja provesti u okviru navedenog projekta.

Isto tako, voditeljica HAMAG-BICRO ispostave u Virovitici Ena Kratofil istaknula je zadovoljstvo odrađenim i planiranim aktivnostima te pružila punu podršku u provedbi istih.

Također su se razmatrale i mogućnosti financiranja koje poduzetnicima stoje na raspolaganju putem HAMAG-BICRO, a sve s ciljem pružanja podrške kroz sve razvojne faze njihovog poslovanja – od istraživanja i razvoja ideje pa sve do komercijalizacije i plasmana na tržište.

(nm/Izvor: GRAS)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button