NASLOVNICAUDRUGE

Održan prvi ovogodišnji radni sastanak slatinske HVIDR-e

Danas (četvrtak) je predsjedništvo Udruge HVIDR-a Slatina održalo prvi ovogodišnji radni sastanak. Povod radnog sastanaka, koji je održan u Restoranu Stari podrum, bilo je skoro održavanje izborne skupštine, koja će ujedno biti i redovna izvještajna.

Tako su članovi predsjedništva, na čelu s predsjednikom Ilijom Nikolićem, donijeli odluku da će izborna skupština biti održana kada to epidemiološka situacija vezana uz koronavurus bude dopustila, kako bi svi članovi, njih oko 150, mogli istoj natočiti. Također, donesena je i odluka o podnošenju kandidatura za izbor predsjednika Udruge HVIDR-a Slatina, koje se trebaju dostaviti do 10. veljače, a o čemu će svi članovi biti pravovremeno obaviješteni.

Predsjednik Nikolić je ukratko članovima predsjedništva podnio izvještaj o aktivnostima provedenim od prošlog radnog sastanka, te ih informirao o financijama.

– Ovo je izborna godina i po zakonu i našem Statutu moramo održati izbornu skupštinu, ali ćemo pričekati da vidimo kako će se situacija s koronom kretati. Prvi nam je korak provjera koliko možemo prolongirati tu našu skupštinu, za što ćemo poslati upit Uredu državne uprave Virovitičko-podravske županije – istaknuo je Nikolić.
(D. Fišli/Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button