NASLOVNICASPORT

Održan 6. turnir Bosna Open u taekwondou za kadete i juniore: Fenomenalna Marta Šebalj osvojila naslov najbolje mlađe kadetkinje turnira

Na 6. Bosna Open turniru u taekwondou za kadete i juniore među 352 prijavljena natjecatelja u formma i borbama pristiglih iz 11 klubova iz BiH i Hrvatske našlo se i 11 boraca Taekwon do kluba Slatina koji su se natjecali u 14 različitih kategorija.

Marta Šebalj osvojila je dva zlata u mlađim kadetkinjama u kategorijama -45 i +45 kg te je proglašena za najbolju mlađu kadetkinju turnira.

5 borbi i 5 pobjeda

Marta je ekipno uzela srebro pobijedivši prvu borbu, i nakon izjednačenog rezultata, gdje je Slatina imala jednu borkinju manje borila se s 4 godine starijom protivnicom (crni pojas), Marta (žuti pojas) je tijesno izgubila.

Zlato je uzeo i izvrsni Kristijan Pero Krezner u kadetima do 50 kg, a zlato je uzela i Izidora Đukić u kategoriji mlađe kadetkinje do 30 kg pobijedivši jednu borbu.

Odlicna je bila i Nika Špehar s tri pobjede, dvije do 45 kg i jednu ekipno te je osvojila dva srebra.

Srebro zlatnog sjaja je uzela Tatjana Đukić pobijedivši jednu borbu dok u drugoj borbi u finalu, iako je dominirala nad protivnicom, sudcima nije bilo dovoljno da pobjedi domaću borkinju.

Srebro je uzeo i Stjepan Oskomić u kategoriji juniora do 50 kg uz jednu pobjedu, dok je u finalu izgubio.

Teuta Bišćan je bila odlična u finalu gdje je izgubila rezultatom 2:1 odlukom sudaca od protivnice koja ima crni pojas dok Teuta nosi žuti.

Jan Hamaček je osvojio treće mjesto izgubivši borbu za finale u kategoriji do 45 kg.

Treće mjesto je osvojila i Stefani Oskomić izgubivši borbu za finale, ali je ekipno osvojila srebro, kao i Teodora Đukić.

U ime TKD kluba Slatina na gostoprimstvu Etno restoranu Stari Fijker iz Kozarske Dubice zahvalio se trener Stjepan Gal kao i Gradu Slatini koji pomogao odlazak slatinskih boraca na natjecanje.
(mf/Izvor: TKD Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button