DOGAĐANJANASLOVNICA

Održan 4. obiteljski višeboj

Danas, 10. lipnja 2017. godine u organizaciji Društva „Naša djeca“ Slatina, Turističke zajednice grada Slatine i grada Slatine organiziran je 4. obiteljski višeboj. Višeboj je organiziran u suradnji s Atletskim klubom Slatina, OŠ Josipa Kozarca Slatina, OŠ Eugena Kumičića Slatina, Dječjim vrtićem Suncokret, Pučkim otvorenim učilištem Slatina, Restoranom Stari podrum i Radio Slatinom.

Na početku Višeboja, osim predstavnice DND Slatina, djecu i sve nazočne pozdravili su gradonačelnik grada Slatine Denis Ostrošić i direktorica Turističke zajednice grada Slatina Helena Hegediš.

U Višeboju je sudjelovalo deset ekipa (Zmajići, Škiljo, Ribice, Malci, Plavci, Una, Lulići, Trojica u trnju, Kremenko, Šomođi) koje su organizirale i vodile Tomislava Medved i Dorotea Santi, članice i predstavnice Atletskog kluba Slatina.

Nakon žustre, ali i vesele i opuštene borbe pobijedili su ipak malo brži i spretnijii (i možda malo stariji i mnogobrojniji), ali sve ekipe nagrađene su priznanjima i jednako vrijednim slatkim paketima  🙂

Priznanja ekipama uručio je gradonačelnik Denis Ostrošić, a volonterke DND Slatina zahvalnice svima koji su zaslužni za organizaciju ovog veselog događanja.

Osim priznanja za natjecanje, dodijeljene su i nagrade Pučkog otvorenog učilišta i restorana Stari podrum za najzanimljivija imena i najbolji styling ekipa.

Tijekom kratke pauze, djeca su se opustila uz pjesmu i ples. (mk / DND Slatina / Foto: Robert Turkalj)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button