NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Odred izviđača Lisice poziva vas da ovoga vikenda posjetite njihov pokazni logor u središtu Slatine

Odred izviđača Lisice Slatina i ove godine u prigodi Dana grada Slatine priprema pokazni logor u središtu Slatine, u parku iza zgrade Hrvatskog doma, stoga se pozivaju svi zainteresirani građani da se pridruže slatinskim izviđačima i podrže njihov rad.

Pokazni logor je koncipiran kao Dani otvorenih vrata u sklopu kojih će tijekom subote i nedjelje, 4. i 5. rujna uz predstavljanje odredske opreme, pokazati i brojne aktivnosti odreda.

– Pripremamo radionice i igraonice za djecu, mlade i odrasle tijekom oba dana, sudjelujemo na utrci Popišanac trail, pojedini naši izviđači polažu svečano obećanje i dobivaju marame, a urednost logora i šatora osobno će provjeriti gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić u nedjelju u 9 sati na postrojavanju za pregled i ocjenjivanje šatora.

Bit će tu igre i pjesme, a moći ćete vidjeti na plakatima i naše prošle poduhvate tokom godina te vidjeti našu opremu, stoga pozivamo sve da nam se pridruže, – rekao nam je uz izviđački pozdrav, voditelj i predsjednik slatinskih Lisica Denis Cukor.
(mf/Izvor: OI Lisice Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot