NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Odred izviđača Lisice poziva vas da ovoga vikenda posjetite njihov pokazni logor u središtu Slatine

Odred izviđača Lisice Slatina i ove godine u prigodi Dana grada Slatine priprema pokazni logor u središtu Slatine, u parku iza zgrade Hrvatskog doma, stoga se pozivaju svi zainteresirani građani da se pridruže slatinskim izviđačima i podrže njihov rad.

Pokazni logor je koncipiran kao Dani otvorenih vrata u sklopu kojih će tijekom subote i nedjelje, 4. i 5. rujna uz predstavljanje odredske opreme, pokazati i brojne aktivnosti odreda.

– Pripremamo radionice i igraonice za djecu, mlade i odrasle tijekom oba dana, sudjelujemo na utrci Popišanac trail, pojedini naši izviđači polažu svečano obećanje i dobivaju marame, a urednost logora i šatora osobno će provjeriti gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić u nedjelju u 9 sati na postrojavanju za pregled i ocjenjivanje šatora.

Bit će tu igre i pjesme, a moći ćete vidjeti na plakatima i naše prošle poduhvate tokom godina te vidjeti našu opremu, stoga pozivamo sve da nam se pridruže, – rekao nam je uz izviđački pozdrav, voditelj i predsjednik slatinskih Lisica Denis Cukor.
(mf/Izvor: OI Lisice Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button