DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Odluka o pobjedniku pada u Vinkovcima

Nakon prve utakmice za 3. mjesto između Slatine i Aurelije koje pobjedniku donosi plasman u 1. jedinstvenu HMNL mala prednost prije uzvrata poradi domaćeg terena na strani je mladih Vinkovčana no i Slatinčani se imaju još itekako pravo nadati u podvig.

U prvom ogledu ovih dviju momčadi vidjeli smo 30 itekako uzbudljivih minuta ispunjenih svime onime što krasi ovu atraktivnu igru. Izjednačeno prvo poluvrijeme prepuno trke i borbenosti iznjedrilo je dva imena, Kramarića i Levakovića, koji su brojnim obranama bili glavni ”krivci” što se na odmor otišlo sa nulama na semaforu.

I u nastavku smo gledali sličnu priču s tim da je gostujući vratar konačno kapitulirao nakon solo akcije i udarca Jana Košćaka. Ipak nakon tog primljenog gola Aurelija je ubacila u brzinu više i do konca utakmice nismo vidjeli praktički niti jednu opasnu situaciju ispred njenog gola. Glavnina radnje odvijala se tada na polovici igrališta Slatine. Gosti su stvorili snažan pritisak no njihov izjednačujući gol stigao je tek iz uigrane akcije iz kornera kada je preciznim udarcem do tada nesavladivog Kramarića probio Pajvančić. Ništa nije mogao mladi slatinski vratar kod tog gola kojega moramo još jednom posebno apostrofirati jer je još u samom finišu s nekoliko fantastičnih intervencija osigurao svojoj momčadi remi odnosno aktivan rezultat s kojim mogu mirno putovati u Vinkovce na revanš.

  1. HMNL ISTOK – kadeti

Prva utakmica za 3. mjesto:

SLATINA              1

 AURELIA             1

SLATINA Dvorana SŠ MM. Gledatelja: 50. Suci: Pastuović i Nađ. Strijelci: 1:0 – Košćak (18), 1:1 – Pajvančić (22).

SLATINA: Kramarić, Tomac, Vilk, Košćak, Šokac, Bračun, M.Marošević, Kralj, Pranjić, Trupina, D.Marošević, Jakočić. Trener: Nikola Miščević

AURELIA: Levaković, Knežević, Brdar, Pajvančić, Komesarović, Baraban, Čengić, Čipin, Miličević, Šikanić, Dikanović, Pavlović. Trener: Ivan Lončar

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button