DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Odličnom igrom juniori Slatine slavili kontra Broda

U još jednoj odličnoj predstavi mladi predstavnici Slatine došli su do vrlo važne pobjede kontra jake momčadi iz Slavonskog Broda.

Bio je to ogled trećih i petih na ljestvici koje je dijelio samo bod, a upravo tako to je i izgledalo na terenu. Pobjednik je odlučen već u prvom dijelu kada je Slatina iskoristila većinu svojih prigoda dok gostima to baš i nije polazilo za nogom zahvaljujući raspoloženom Tropšeku na vratima Slatine, ali i vlastitoj dekoncentriranosti u toj samoj završnici akcija. S dva komada, jednim u vlastitoj režiji, a jednim na nesebičnu asistenciju Dorinke, Slatinu je u lijepu dvostruku prednost odveo Dorian Bogati. Dorinka je malo zatim bombom iz deseterca kaznio gostujuću grubu igru, a prije odlaska na odmor bodove već praktički čekirao Rastija. U nastavku ovaj je mladić još dva puta pogađao mrežu Brođana pokazavši da duga rehabilitacija nije ostavila nikakva traga na njegovoj igri i da je momčad njegovim povratkom dobila još jednu istinsku vrijednost. U strijelce se stigao upisati i Sopjanac danas jedan od istaknutijih pojedinaca u inače odlično kompletno  raspoloženoj momčadi Slatine. A dok je Slatina zabijala gosti su i dalje muku mučili sa realizacijom i neprobojnim Tropšekom. Tek u samoj završnici ova je skupina sjajno tehnički potkovanih pojedinaca uspjela konačno uhvatiti na krivoj nozi tada već opuštene Slatičane i tako barem malo ublažila i dalje prilično visok poraz.

 

  1. HMNL istok – juniori

10.kolo

MNK SLATINA     7(4)

MNK BROD          3(0)

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Suci: Siniša Ličinić (Orahovica) i David Rakitničan (Slatina).

Strijelci: 1:0 – Bogati (6), 2:0 – Bogati (11), 3:0 – Dorinka (15-10m), 4:0 – Rastija (16), 5:0 – Rastija (21), 5:1 – Velikanović (24), 6:1 – Sopjanac (29), 7:1 – Rastija (35), 7:2 – Velikanović (36), 7:3 – Orlović (36).

SLATINA: Tropšek, Sopjanac, Bogati, Rastija, Pejakić, Šuntić, Kizivat, Zdelar, Dorinka, Lukac. Treneri: Marko Novaković i Damir Bogati

BROD: Čujić, Perković, Jagić, Velikanović, Tipurić, Soldan, Miličević, Orlović, Stanić, Baričević. Trener: Alen Jelčić

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button