DOGAĐANJANASLOVNICA

Odličan odaziv na Bilmanovo predavanje,ali i na sat plesa

Jučer je Slatinu posjetio Davor Bilman. Prvenstveno u ulozi ekonomiste odnosno predavača vlastite jedinstvene metode prepoznavanja ljudske osobnosti, ali i u ulozi svima dobro znanog vrsnog plesača poznatog iz televizijskog show-a Ples sa zvijezdama. Naravno, oba su ova događaja s Bilmanom u glavnoj ulozi stigla u zasebnim pakiranjima, pa je tako ovaj poslovni savjetnik prvo posjetio Hrvatski dom gdje je održao predavanje imena Skener osobnosti. U gotovo sat i pol vremena prvenstveno radoznali posjetitelji, a koji su došli u prilično velikom broju, mogli su između ostalog doznati ili se bar pokušati pronaći u spektru četiri boje, koje po Bilmanu, predstavljaju osobnost svake osobe, te tako s obzirom na saznanje  kojoj boji ili bojama pripadaju doznati kakve su im osobne karakteristike te tako lakše dokučiti čime bi se zapravo trebali baviti. Skener osobnosti je ustvari Bilmanova vlastita tehnika koju je, kako je sam rekao, usavršavao kroz gotovo 20-ak godina na poslovima prodaje. S obzirom na Bilmanov ležeran stil tumačenja začinjen podosta duhovitim pristupom pri ovoj otvorenoj vrsti interakcije, nije to bilo klasično uštogljeno predavanje već prava otvorena nesputana scena gdje su posjetitelji definitivno došli na svoje, bilo kroz odgovore, bilo kroz obostrane humoristične komentare, al i kroz pokoje pitanje na koje je predavač uvijek imao spreman odgovor.

Ovaj osebujni predavač, inače licencirani trener za radionice i treninge na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, stigao je u Slatinu na poziv Gradske razvojne agencije Slatine, i pri tome nikoga nije ostavio ravnodušnim, kako posjetitelje radionice, a tako i nešto kasnije održane ”plesaonice”.
Naime, po završetku predavanja, koje je uključivalo  prodaju i potpisivanje vlastite knjige ”Nosi mi se moja boja”, pokoje zajedničko fotografiranje posebice sa mlađim Slatinčanima, ali i dodatne odgovore na pitanja zainteresiranih vezanih uz nedoumice o pripadnosti bojama, dobar dio prisutnih preselio je zajedno s gostom u obližnje prostore Udruge Krik gdje je navedeni u nekih sat vremena proveo i jednu malu plesnu školu.
Odnedavna omiljeni, i kako je sam rekao trenutno jedini ples s kojim se aktivno bavi, kizomba, bio je taj koji je bio na repertoaru ovog, ispostavit će se nešto kasnije, itekako zabavnog nastavnog sata s kojeg su polaznici, odnosno mahom polaznice, odnijele kući nove plesne korake, ali i dugotrajnu uspomenu na ovaj događaj u režiji plesnog majstora Davora Bilmana.
(dj/Foto: Damir Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button