DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Odigran je 9. Memorijalni nogometni turnir ”Zuza-Angel’

Na nogometnom igralištu u Ćeralijama u nedjelju, 26. srpnja, odigran je 9. Memorijalni nogometni turnir ”Zuza-Angel” u spomen na preminule članove Nogometnog kluba Ćeralije, igrača Franju Jozića-Zuzu i trenera Angela Tomića.

Prije početka turnira predstavnici Uprave NK Ćeralije, igrači i obitelji položili su cvijeće i zapalili svijeće na grobovima preminulih članova.

Na turniru su nastupile četiri momčadi: NK Voćin, NK Ćeralije, NK Dinamo Josipovo i NK Dinamo Četekovac. Pobjednik 9. Memorijalnog turnira ”Zuza-Angel” je NK Dinamo Četekovac koji je u finalu pobijedio domaćina NK Ćeralije 1:0, treće mjesto je osvojila ekipa NK Dinamo Josipovo pobjedivši NK Voćin sa 3:1. Za nejboljeg igrača turnira proglašen je Marinko Jaklić (NK Dinamo Četekovac), najbolji vratar bio je Domagoj Lozer (NK Dinamo Četekovac), a najbolji strijelac Franjo Perić (NK Ćeralije).

Pehare ekipama i pojedinačne nagrade igračima, kao i zahvalnice uručili su predsjednik NK Ćeralije Mika Tomić i načelnik Općine Voćin Pretrdag Filić.

– Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima turnira koji su se odazvali i uveličali ga, a ne treba zaboraviti ni suce koji su dali svoj doprinos, a to su Bruno Fabijanac, Zoran Stojnović, Dražen Kokorić, Mario Hrženjak, Nikola Kristić – zahvala je Uprave NK Ćeralije.

Pokrovitelj turnira bila je Općina Voćin.

tks(Tekst:D.Fišli/ Foto: D. Jozić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button