DOGAĐANJANASLOVNICAPOLITIKA

Odgođen nastavak 13. sjednice Gradskog vijeća Grada Slatine

Nakon prvog seta pitanja na „aktualcu“, prekinuta je, 26. listopada 2023.,13. sjednica Gradskoga vijeća Grada Slatine.

Na istoj lokaciji, u dvorani Hrvatskoga doma, danas poslijepodne, spomenuta sjednica je trebala doživjeti svoj nastavak. Nakon što su prošloga puta pitanja Kluba vijećnika HDZ-HSLS dobila svoje odgovore, danas su i vijećnici klubova vijećnika SDP-Fokus i Domovinskog pokreta trebali imati priliku dobiti odgovore na pripremljena pitanja za aktualni sat ove sjednice. Osim toga gradske vijećnike je čekao rad na još osamnaest točaka dnevnog reda.

Predsjednik Gradskoga vijeća Tomo Tomić, uz utvrđeni kvorum, odnosno prisutnih 10 od ukupno 15 vijećnika je otvorio rad sjednice pozvavši slatinskog dogradonačelnika Iliju Nikolića da dođe za govornicu i izvijesti o nepredviđenim okolnostima koje su se dogodile.

Naime, Nikolić je prisutne vijećnike i medije izvijestio o izvanrednim okolnostima zbog kojih je predložio odgađanje sjednice Gradskoga vijeća na neko izvjesno vrijeme.

Radi se o iznenadnim zdravstvenim poteškoćama slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića zbog kojih je bio spriječen nazočiti današnjem nastavku 13. sjednice.

Nastavak sjednice dobio je novi datum, 16. studeni 2023. godine u 18 sati.

tks

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button