DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICARADIO EMISIJE

Odbrojavamo posljednje sate do početka ”Adventa u Slatini”

“Advent u Slatini”  i njegova brojna događanja došli su nam najaviti gradonačelnik Denis Ostrošić, direktor Turističke zajednice Jurica Bosak i direktor Slatinskog informativnog centra Robert Turkalj.

Ovaj tercet stigao je ispred svojih institucija koje su ujedno  glavni i odgovorni “krivci” za ovogodišnju organizaciju i program duuugog pravog dostojnog obilježavanja ovog blagdanskog razdoblja.

Za subotnje koncerte i glazbena događanja zadužena je Turistička zajednica grada pa je te brojne događaje najavio i predstavio Jurica Bosak.

Petkom i nedjeljom na Adventskom sajmu u Parku 136. slatinske brigade za dobru glazbu i još bolju atmosferu pobrinut će se Slatinski informativni centar pa je o tom segmentu Adventa pričao Robert Turkalj najavivši i neka moguća iznenađenja pa se definitivno valja za vrijeme sajma muvati oko kućice Radio Slatine.

Adventski sajam u središnjem parku već je uređen i spreman za blagdansko ozračje, a dio programa održat će se i u prekrasnom parku Sekvoje o čemu je slušatelje informirao gradonačelnik Ostrošić iskoristivši priliku da pozove sve Slatinčane i prijatelje prerano preminulog umjetnika i glazbenika Fikreta Balića na večer poezije i glazbe posvećene njemu u čast, a koja će se održati ovog petka (25.11.) u Caffe baru Haustor.

Da skratimo priču. Pravi božićni ugođaj uz bogatu ponudu slatinskih ugostitelja pronaći ćete u srcu Slatine svakog vikenda sve do nove godine. Osim Adventskog sajma u parku, svakako valja posjetiti i ostala brojna događanja koja će organizirati slatinske udruge, škole, vrtići, klubovi, kulturne institucije… Sve te događaje i vrijeme te lokaciju njihova održavanja potražite na službenom plakatu i naravno, dođite i ugodno se provedite u društvu svojih obitelji ili prijatelja.

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button