CORONAVIRUS INFODOGAĐANJANAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Od sutra, 10. svibnja u Slatini počinje organizirano cijepljenje protiv korona virusa

U organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije i Stožera civilne Zaštite Virovitičko-podravske županije, od sutra, 10. svibnja u Slatini počinje organizirano cijepljenje protiv korona virusa.
Cijepljenje će se u suradnji s Gradom Slatinom provoditi na prostoru bivšeg trgovačkog centra Billa u Industrijskoj ulici u vremenu od 9 do 14 sati. 
Bit će osigurana tri punkta, od kojih je jedan „drive in“, a u organizaciji masovnog cijepljenja protiv korona virusa pomagat će covid-redari Udruge HVIDR-a Slatina, volonteri Gradskog društva Crvenog križa Slatina i učenici Srednje medicinske škole u Virovitici.

Sutra, 10. svibnja cijepljenje će se obaviti za unaprijed predbilježene gospodarstvenike, obrtnike i djelatnike u turizmu, dok će se u narednim danima moći cijepiti ostali građani koji su se predbilježili svojim obiteljskim liječnicima prema točno predviđenom rasporedu koji im je naznačen u pozivu.

– Zainteresirani za cijepljenje se moraju javiti svojim obiteljskim liječnicima, a cijepiti će se moći osim građana s područja grada Slatine i oni iz okolnih općina.
Cijepljenju će moći pristupiti oni građani koji su se predbilježili kod svojih liječnika obiteljske medicine koji će im, ukoliko to već nisu učinili, uputiti poziv s točnim terminom cijepljenja. Stoga molim građane da dođu u točno zakazano vrijeme kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve i da se pridržavaju svih epidemioloških i drugih mjera, – rekao je načelnik Stožera civilne zaštite Grada Slatine Bojan Plantak.
(Mihaela Feldi/Foto: Ilustracija)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button