NASLOVNICASPORT

Od minusa do visokih plus devet za samo 20 minuta

Konačnih ogromnih plus devet zavarat će svakoga tko nije svjedočio ovoj novoj već petoj prvenstvenoj pobjedi Slatine jer sve do posljednjih 15 minuta bilo je to potpuno rezultatski otvorena utakmica. Otvorili su ljubimci navijača, koji su se skupili u ne toliko velikom broju kao prošli put došavši i iz Slatine, Čačinaca, Mikleuša, Nove Bukovice, Voćina, Gornjeg Miholjca, Bakića, susret odlično i ubrzo i poveli golom Vicića. Ubrzo se gosti vraćaju u igru solo prodorom i poentiranjem Ivića inače njihovog ponajboljeg igrača. Novi šok za nominalne domaćine Slatinčane i njihove navijače stigao je ubrzo kada je snažno jednu loptu u suprotnih ”devedeset” odapeo Jukić. Iako je Slatina igrala sasvim solidno te redala prigode ovog puta totalno je zakazao zadnji pas, ali i realizacija. I gostujući vratar Iveljić u tim je trenucima činio čuda pa se je nervoza lagano uvlačila u redove domaćina. S minimalnom prednošću gostiju otišlo se na poluvrijeme, a  u nastavku konačno smo dočekali pravu sliku trenutno druge momčadi prvenstva, razigranu, rastrčanu, lukavu i neumoljivu. Već u prvoj minuti nastavka praznu mrežu trese Vicić nakon nesebične asistencije Šantića. Detonatorom preokreta svakako možemo označiti Bubaša s čijim je golovima i asistencijom Slatina došla do prve osjetne prednosti od dva gola viška. Svakako da je i nekoliko fantastičnih Radonjićevih intervencija itekako pomoglo kada se rezultat lomio nakon kojih su gosti potpuno potonuli. Posljednja dionica susreta bila je ”rapsodija u plavom” pa su gledatelji mogli uživati u konačnom razbijanju potpuno demotiviranih gostiju. Zakucavao je Bihar, upisao se Petrinjak, a ”suhim lišćem” zatrpali su vratara Iveljića Šantić i Prlić vrativši mu tako s kamatama dug iz prvog poluvremena kada je bio praktički nesavladiv. Temperaturu u inače hladnoj dvorani za koji je stupanj podigao neukrotivi Knežević počastivši sebe i publiku s još dva komada u samom finišu utakmice.

2.HMNL istok

6. kolo

MNK SLATINA                                   11(1)

MNK FUTSAL OLIMPIJAC            2(2)

ČAČINCI Dvorana OŠ AG Matoša. Gledatelja: 130. Suci: Dalibor Marinković (Vinkovci)) i Mateo Paulović (Bilje). Delegat: Robert Špiranec (Virovitica) Strijelci: 1:0 – Vicić (4) (asistencija Kupres), 1:1 – Ivić (7), 1:2 – Jukić (11), 2:2 – Vicić (21) (Šantić), 3:2 – Bubaš (26) (Prlić), 4:2 – Bubaš (26), 5:2 – Bihar (27) (Bubaš), 6:2 – Bihar (30) (Bočkaj), 7:2 – Petrinjak (33) (Bočkaj), 8:2 – Šantić (35), 9:2 – Prlić (36) (Jaković), 10:2 – Knežević (37), 10:2 – Knežević (40).

SLATINA: Radonjić, Vicić, Šantić, Prlić, Kupres, Bošnjak, Petrinjak, Bubaš, Bihar, Bočkaj, Jaković, Knežević, Stjepić. Trener: Nikola Miščević

FUTSAL OLIMPIJAC: Iveljić, Sivrić, Jukić, Ivić, Župarić, Hasanbašić, Milišić, Marić. Trener: Toni Josić

(dj/Foto: Damir Jukić i Antonio Radonjić)


 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button