DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Raskrižje na Trgu sv. Josipa i Ulice bana Jelačića u Slatini ima novu regulaciju prometa – obvezan smjer desno iz Jelačićeve ulice

Grad Slatina je u rujnu ove godine zatražio izradu prometnog elaborata u vezi rješavanja problema koji se učestalo javljaju u prometu na području grada Slatine. Riječ je o raskrižju županijske ceste na Trgu sv. Josipa pod upravljanjem Županijske uprave za ceste Virovitičko-podravske županije i Ulice bana Jelačića, odnosno nerazvrstane ceste pod upravljanjem Grada Slatine.

Suočeni svakodnevnim povećanjem broja vozila i gustoćom prometa u tom dijelu grada, što je najuočljivije za vrijeme dolazaka i odlazaka na posao, te raznih događanja u blizini spomenute lokacije koja se nalazi u samom središtu Slatine, što dovodi i do sve češćih prometnih nesreća, slatinska tvrtka Modelarch d.o.o. izradila je prometni elaborat s ciljem rasterećenja prometa na spomenutom raskrižju koje se koristi za prometovanje svih vrsta cestovnih motornih vozila, biciklista i pješaka.

Promet će se na tom raskrižju regulirati uvođenjem obveznog smjera desno iz Ulice bana Jelačića prema kružnom raskrižju na Trgu sv. Josipa, a nakon ishodovanja svih potrebnih suglasnosti od strane nadležnih tijela ova se prometna regulacija počinje primjenjivati od danas, 21. listopada.

Iz Grada Slatine pozivaju sve sudionike u prometu da se pridržavaju nove regulacije prometa koja je označena horizontalnom i vertikalnom signalizacijom.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button