NASLOVNICAOD SVEGA POMALOSERVISNE INFORMACIJE

Od 15. lipnja samostalno možete odabrati knjigu i drugu građu u slatinskoj Knjižnici

Uz pridržavanje socijalnih i epidemioloških mjera od danas će korisnici Gradske knjižnice i čitaonice Slatina samostalno moći tražiti građu, odnosno ulaziti među police knjiga.
Tako da će moći koristiti usluge posudbe, povratka knjižnične građe, međuknjižnične posudbe i učlanjivanja u knjižnicu, ali uz obvezno korištenje dezinfekcijskog sredstva za ruke koje se nalazi na ulazu te uz pridržavanje socijalne distance od minimum 2 m u zatvorenom prostoru.

Preporučuje se i nošenje zaštitne maske, koja je obvezna u prostoru čitaonice koja se nalazi na točno označenom mjestu, a za rad u čitaonici potrebno je ostaviti i svoje kontakt podatke.

Isto tako mole se korisnici da se što kraće zadržavaju među policama prilikom odabira knjige, jer novi korisnik može ući u Knjižnicu tek kad prethodni izađe ili na poziv knjižničara.

Korisnike koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu ili su bolesni, knjižničarke mole da ne dolaze u Knjižnicu zbog zaštite zdravlja drugih korisnika i osoblja.

Radno vrijeme knjižnice je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 15, a utorkom i četvrtkom od 12 do 19 sati. Sve dodatne informacije možete potražiti na službenoj internetskoj stranici kao i društvenoj mreži Knjižnice.

Knjižnični fond možete pretražiti na službenoj stranici knjižnice:  http://www.knjiznica-slatina.hr/,  Knjiga na mreži, odnosno http://library.foi.hr/lib/index.php?B=39.
(Mihaela Feldi/Foto: GKiČ Slatina)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button