DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Obrt Dario pobjednik Memorijala ”Tihomir Vilček”

Jučer je u Gornjem Miholjcu u spomen na tragično preminulog mještanina i požrtvovnog sportskog djelatnika i dugogodišnjeg člana miholjačkog nogometnog kluba održan 13. memorijalni malonogometni turnir ”Tihomir Vilček”.

Zahvaljujući odličnoj organizaciji domaćina, pri kojoj su glavninu posla iznijeli sin pokojnog Vilčeka Dalibor i njegovi prijatelji,  turnir se igrao na tri lijepo uređena malonogometna terena. Na turnir se prijavilo 10 momčadi, mahom iz bliže okolice Slatine, a sve utakmice sudili su Ivica Srednoselac i Juraj Sertić. Navedeni dvojac imao je pune ruke posla s obzirom da se igralo u dvije skupine, a zatim još i eliminacijski dio koji je startao utakmicama četvrtfinala.  Prije prvih utakmica svi sudionici odali su počast minutom šutnje Davoru Majačiću – Daši također velikom zaljubljeniku u sport posebice u nogomet koji je preminuo točno prije godinu dana istog dana kada je u Miholjcu na spomenutom turniru odigrao svoje posljednje minute. Veliko finale Memorijala igrali su Obrt Dario i Lješnjak united, a nakon neizvjesne borbe, koja je završila  gotovo s posljednjim zrakama dnevne svjetlosti, rezultatom 2:1 slavila je momčad s odličnim haklerima iz Ćeralija i Voćina. Obrt Dario osim pobjedničkog pehara i medalja, novčane nagrade u visini od 800 kuna, odnio je i sve tri pojedinačne nagrade. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Hrvoje Čović, za najboljeg golmana David Čović dok je najbolji strijelac Mario Jozić.

Drugoplasirani članovi Lješnjaka dobili su 500, a 200 kuna trećeplasirani članovi MNK Slatine Error 404 koji su u utakmici za 3.mjesto pobijedili Tuturutu.

Turnir su potpomogli i sponzori; Burger caffe,Tehnoplast,ŠRU Mrena, UHDDR GO Slatina, MNK Slatina, FS Ko te šiša i ML Tatto studio Slatina.

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button