NASLOVNICASPORT

Obrana i vratari presudili Našičanima

Prvi susret u nastavku sezone druge lige pred ”domaćom” publikom u Virovitici su igrali rukometaši Slatine. Protivnici su bili stari znanci rukometaši  druge ekipe našičkog Nexe-a, inače gotovo pa redovne  ”mušterije” slatinskih rukometaša. A tako je i bilo i ovaj put. Baš kao i u susretu igranom vikend ranije u Osijeku i ovog su puta Slatinčani do novih bodova došli fantastičnom igrom u obrani. I ono malo lopti što je uspjelo proći bedem slatinskog bloka uredno je skidao raspoloženi Lovro Frajhaut. Gdje je stao Lovro, u završnici susreta nastavio je i Igor Venus uspješno državši  zaključanim  vrata svoje ekipe. U ovoj utakmici nastavio se i pozitivan trend upisivanja u strijelce većeg dijela ekipe. Tek mrvicu je od ostatka kolektiva odskočio u ovom trenutku jedan od najiskusnijih Matija Lisinski strijelac 7 golova. Tercet Repić, Hankić i Dragojević po 4 je puta pogađao mrežu Našičana, a u ”drugom” napadu sa po 2 postignuta gola bila je trojka Miličić-Butorac-Suhić.

2.HRL istok

11.kolo

SLATINA              27(14)

NEXE 2                 18(10)

VIROVITICA Dvorana tehničke škole. Gledatelja: 50. Suci: Jukić i Milaković (Osijek).

SLATINA: Frajhaut, Horvat 1, Majstorović, Bertić, Baćani, Miličić 2, Bot 1, Dragojević 4, Butorac 2, Suhić 2, Lisinski 7(2), Hankić 4(1), Macinger, Venus, Lukac. Treneri: Biljana i Viktor Frajhaut

NEXE 2: Sambolec, Košturjak, Ćuić 4, Janeski 3, Kuricek 1, Vidaković 1, Delić, Zahirović, Greganić 3, RInčić, Lukić, Kvastek 6, Poljak. Trener: Ivan Tomičić.
(Damir Jukić/Foto: AH)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button