DOGAĐANJANASLOVNICA

Obnavljaju se autobusna stajališta u Sladojevcima, a u Kozice stižu nova

Pojedina autobusna stajališta koja putnike, osobito školarce štite od sunca ili lošeg vremena dok čekaju autobus, načeo je zub vremena ili su devastirana. Upravo zbog podizanja sigurnosti učenika iz slatinskih prigradskih naselja koja putuju u školu autobusom Grad Slatina konstantno ulaže napore kako bi se sanirala ona stajališta gdje je to moguće ili su postavljena nova.
Tako su u proteklom razdoblju obnovljena autobusna stajališta u Novom Senkovcu, Medincima i slatinskoj Ulici Vladimira Nazora.

U tijeku je sanacija dva autobusna stajališta u Sladojevcima gdje radove izvode djelatnici Slatina koma. Radove je obišao slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić sa suradnicima te tom prigodom istaknuo kako su ovi radovi neophodni kako bi se djeci osigurala maksimalna zaštita i sigurnost. Isto tako najavio je kako će uskoro slatinsko prigradsko naselje Kozice dobiti dva nova, kvalitetnija i dizajnom modernija stajališta.

– U tijeku je postupak nabave dva nova autobusna stajališta koja će biti postavljena kod Područne škole OŠ Josipa Kozarca u Kozicama. Zamjena starih dotrajalih stajališta novima obavit će se kroz desetak dana te se nadam da će ih učenici i svi ostali mještani znati čuvati prije svega iz razloga jer su njima i namijenjena, – zaključio je gradonačelnik.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button