DOGAĐANJANASLOVNICAPOLITIKA

Objavljene pravovaljano predložene kandidacijske liste i zbirne liste za izbore članova Vijeća mjesnih odbora na području Grada Slatine – Glasanje će se održati 19. veljače 2023. godine

Nakon isteka roka za podnošenje prijedloga lista kandidata za izbor članova Vijeća mjesnih odbora, Gradsko izborno povjerenstvo Grada Slatine jučer je objavilo pravovaljano predložene kandidacijske liste i zbirne liste za izbore  članova Vijeća mjesnih odbora na području Grada Slatine.
Time je službeno započela izborna promidžba koja će trajati zaključno do 24,00 sata prije dana održavanja izbora, odnosno do 17. veljače 2023. godine do 24,00 sata.

Predložene kandidacijske liste i zbirne liste za svaki mjesni odbor posebno (njih 21) možete pogledati u prilogu, ili na službenim web stranicama Grada Slatine.

Glasovanje će se održati 19. veljače 2023. godine od 07,00 do 19,00 sati nakon čega će se zatvoriti birališta, a Gradsko izborno povjerenstvo Grada Slatine će nakon što utvrdi konačne i službene rezultate glasovanja za članove Vijeća mjesnih odbora, iste odmah i objaviti.

Sve detaljnije informacije vezane uz izbore za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Slatine možete potražiti na službenim web stranicama Grada Slatine.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button