NASLOVNICAŽUPANIJA

Objavljen je Javni poziv za dodjelu potpora tradicijskim obrtima na području Virovitičko-podravske županije za 2023. godinu, rok za prijave je do 1. lipnja

Virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, objavio je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora tradicijskim obrtima na području Virovitičko-podravske županije za 2023. godinu.

Pravo na podnošenje prijava odnosno dobivanje potpore imaju obrtnici sa sjedištem obrta na području Virovitičko-podravske županije koji se u radu služe alatima i priborom na način uobičajen od davnina i pri tome zapošljavaju minimalno jednog radnika te obavljaju barem jednu od sljedećih djelatnosti:

bačvarstvo, bravarija, kovanje, tokarenje, tesanje, restauriranje i ručna izrada namještaja, lončarstvo, izrada i slaganje keramičkih peći, izrada predmeta od keramike, slame i pruća, krznarstvo, graviranje, ručna izrada i popravak obuće, medičarstvo-licitarstvo, tkanje na tkalačkom stanu, prerada i obrada lana i vune, pletenje, izrada autohtonih suvenira, urarstvo (pretežito održavanje i popravci), zlatarstvo (ručna izrada nakita), pismoslikarstvo, užarstvo, kitničarstvo, izrada glazbala, vlasuljarstvo, klobučarstvo,izrada lutaka i igračaka, knjigovez te druge djelatnosti srodne navedenima.

Javni poziv je otvoren do 1. lipnja, a više informacija možete vidjeti OVDJE ili u rubrici Natječaji i objave. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button