NASLOVNICAŽUPANIJA

Objavljen javni poziv za subvenciju kamata na stambene kredite doktora iz zdravstvenih ustanova, subvencionirat će se do 1.500,00 kuna na mjesečnoj razini

Virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, objavio je javni poziv za subvenciju kamata projekta „Subvencioniranje kamata na stambene kredite kojih su korisnici doktori medicine zaposleni u zdravstvenim ustanovama čiji je osnivač Virovitičko-podravska županija.

Pravo na subvenciju imat će doktori medicine koji su zaposlenici  u zdravstvenim ustanovama  čiji je osnivač Virovitičko-podravska županija, a koji po prvi put kupuju ili grade nekretninu radi  rješavanja svog stambenog pitanja na području VPŽ ili pak kupuju ili grade prvu nekretninu na području Virovitičko-podravske županije, a vlasnici su nekretnine van područja Virovitičko-podravske županije.

Iznos subvencije kamata po korisniku iznosi 50% iznosa ugovorene kamate na kredit, ali u iznosu ne većem od 1.500,00 kn na mjesečnoj razini. Cijeli tekst natječaja možete vidjeti na službenoj Internetskoj stranici Virovitičko-podravske županije, u rubrici „Natječaji“. (www.vpz.hr)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button