NASLOVNICAUDRUGE

Obiteljski tjedan u Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina

Jedna od aktivnosti slatinske Udruge Vretenac povodom Nacionalnog dana osoba s intelektualnim teškoćama je i „Tjedan obitelji“ te obilježavanje Međunarodnog dana obitelji jer obitelj je ta od koje sve kreće, a prije svega podrška.

Roditelji, uglavnom mame i tete, članova Udruge, uključene su u aktivnosti Udruge kroz grupe podrške za roditelje, kreativne radionice, te dnevne radionice Škole samostalnog življenja, ali po prvi put upravo u sklopu tjedna obitelji od 10. do 15. svibnja.

Kako je tema tjedna bila obitelj, na radionicama pod vodstvom Jasne Horvat, voditeljice dnevnih aktivnosti „Škole samostalnog življenja“, Vretenci su zajedno s mamama i tetama izradili obiteljske portrete, kuhali, a nastala je i „Mala kuharica Vretenaca“ koja sadržava obiteljske recepte članova Udruge.

Članove Udruge Vretenac ugostila je obitelj Jung, pa su tako Vretenci imali priliku raditi u vrtu, baviti se obradom željeza, te pokazati svoju majstoriju pravljenja roštilja.

Tjedan obitelji Vretenci su završili obiteljskim druženjem članova i njihovih obitelji na slatinskom Bajeru. Zajedničko druženje, još bolje povezivanje kako roditelja tako i članova Udruge OSIT Vretenac, Slatina omogućila je Mesporerada d.o.o. Slatina i Športsko ribolovna udruga „Klen“ Slatina.
(mf/Izvor: UOSIT Vretenac Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot