Home / NASLOVNICA / Obilježena 4. obljetnica osnutka ZUV VPDR RH

Obilježena 4. obljetnica osnutka ZUV VPDR RH

U organizaciji županijskog ogranaka Udruge veterana vojne policije Vukovarsko-srijemske županije u subotu 24. kolovoza u Vinkovcima je održana svečanost obilježavanja 4. obljetnice osnutka Zajednice udruga veterana Vojne policije iz Domovinskog rata RH, kao i 28. obljetnica ustrojavanja Vojne policije Oružanih snaga RH, na kojoj su sudjelovali i članovi Zajednice veterana vojne policije iz Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije.

Obilježavanje je započelo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen obilježja poginulih hrvatskim braniteljima na Gradskom groblju u Vinkovcima. Vijence su položila izaslanstva Zajednice udruga veterana vojne policije u kojem su bili Ilija Cota, izaslanik ministra branitelja Tome Medveda te predsjednik ZUV VPDR RH Josip Adžić, vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.

U protokolarnom dijelu svečanosti održan je sastanak predsjednika članica zajednice koji je vodio predsjednik Zajednice Josip Adžić. Na istom je odlučeno da članovi Zajednice mogu postati i udruge iz BIH. Isto tako na sastanku je usvojeno i doneseno niz odluka koje reguliraju rad Zajednice i pomoć u radu svim njezinim članicama, kao i planovi za naredno razdoblje.
(Mihaela Feldi/Foto: Siniša Vorih)

x

Check Also

Grad Slatina otvorio novu telefonsku liniju za prijavu komunalnih problema

Grad Slatina potpisao je Ugovor o posebnim tarifama s tvrtkom Skynet Telekomunikacije d.o.o. o uspostavi ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org