DOGAĐANJANASLOVNICA

Obavljena primopredaja radova na rekonstrukciji zgrade SRC Sladojevci

Nakon što je u Gradskoj upravi Grada Slatine potpisan zapisnik o primopredaji i okončanom obračunu izvedenih radova na rekonstrukciji zgrade sportsko-rekreacijskog centra u Sladojevcima, ključevi iste su na simboličan način terenskim obilaskom predani Gradu Slatini kao investitoru.
Tom je prigodom zadovoljstvo izvedenim radovima izrazio gradonačelnik Denis Ostrošić koji je u pratnji pročelnika Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marina Kokorića i voditeljice Odsjeka za prostorno uređenje Vesne Klement sa suradnicima Krunoslavom Štimcem i Borisom Presečanom, obišao novouređene prostore sportsko-rekreacijskog centra Sladojevci.

Primopredaji radova ukupne vrijednosti 846.289,39 kuna, odnosno 112.321,90 eura, nazočili su i: u ime izvođača radova direktor tvrtke Uzor Color d.o.o. Virovitica Saša Horvat i glavni inženjer gradilišta Antonio Radonjić, zatim glavni nadzorni inženjer iz Ureda ovlaštenog inženjera građevinarstva Željko Šaponja, te nadzorni inženjer za elektro radove Matej Dunković.  

– Raduje me što su radovi završeni kvalitetno i u ugovorenom roku te je uređenjem četiri svlačionička bloka, i to dva u prizemlju za nogometne timove i dva na I. katu za muške i ženske nogometne suce, završena još jedna faza radova. Osim toga poboljšana su i energetska svojstava zgrade kroz rekonstrukciju vanjske ovojnice u sklopu koje je ugrađena nova vanjska stolarija i toplinska izolacija svih pročelja, čime je zgrada dobila novu fasadu. Također je ugrađena nova unutarnja stolarija, pregletani su i obojani svi unutarnji zidovi te je izveden priključak na plinovodnu mrežu, a ugrađen je i novi kotao za grijanje tople vode u sanitarnim čvorovima, – istaknuo je gradonačelnik Ostrošić te dodao kako u narednom razdoblju predstoji još jedna faza radova kojom se planira uređenje velike dvorane na katu zgrade čime bi sportsko-rekreacijski centar u Sladojevcima bio kompletno uređen budući da je u ranijoj fazi obavljena nužna rekonstrukcija krovišta kako bi se zaustavilo propadanje same zgrade.

– Na ovaj način približili smo se ostvarenju cilja kojim smo željeli unaprijediti stanje sportske infrastrukture i osigurati dostupnost osnovnih usluga za lokalno stanovništvo na području naselja Sladojevci kroz rekonstrukciju postojeće sportske građevine na nogometnom igralištu, kao ključnom mjestu održavanja i razvijanja sportsko-rekreacijskih aktivnosti u ovome prigradskom naselju.

Projekt se sufinancira iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske u sklopu Mjere 3.1.1. „Poboljšanje društvene infrastrukture i proširenje lokalnih temeljnih usluga“ koja se provodi putem Lokalne razvojne strategije LAG-a Marinianis. Temeljem Ugovora o financiranju zaključenim s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

OVAJ PROJEKT SUFINANCIRAN JE SREDSTVIMA EUROPSKE UNIJE
           Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj
Rekonstrukcija građevina javne namjene – Sportsko-rekreacijski centar Sladojevci

                                                              

                  PROGRAM RURALNOG RAZVOJA 2014.-2020.            
                  Udio u sufinaniranom dijelu: 90% EU, 10% RH
  Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button