DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Obavijest za građane – procedura za priključenje na vodoopskrbu i odvodnju otpadnih voda u sklopu projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracija Slatina“

Tvrtka Komrad d.o.o. za vodne djelatnosti, kao nositelj projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracija Slatina“, u okviru kojeg se na području aglomeracije izvode radovi na novoj mreži vodoopskrbe i odvodnje otpadnih voda, obavještava građane da je ugovorni izvođač radova, tvrtka Ersa construction, započeo obilazak kućanstava na području grada Slatine i prigradskih naselja s ciljem informiranja građana o proceduri spajanja na mrežu vodoopskrbe i odvodnje otpadnih voda.

Svaki vlasnik kućanstva treba ispuniti i potpisati Izjavu o spajanju na mrežu vodoopskrbe i odvodnje otpadnih voda koju će mu uručiti djelatnici tvrtke Ersa construction. Važno je napomenuti kako je priključenje na kanalizacijsku mrežu zakonska obveza građana.

Izvođač radova će okno pripreme za kućni priključak izgraditi unutar privatne parcele svakog korisnika, a korisnici su obavezni s Izvođačem radova definirati lokaciju na kojem će se izvesti priprema za kućni priključak.

Izgradnja pripreme za kućni priključak sufinancirana je sredstvima EU iz Kohezijskog fonda kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014-2020 te je za sve nove korisnike besplatna.

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja korisnici se mogu obratiti tvrtki Ersa na adresi Vladimira Nazora 71, pozivom na broj +385 98 176 5104 ili upitom na e-mail: ivanivanic@ersaconstruction.co.uk.
(mf/Izvor: Komrad d.o.o. Slatina/Foto: arhivske fotografije M. Feldi)

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot