Home / CORONAVIRUS INFO / DV Zeko organizirao prihvat djece u vrtić koju roditelji nisu u mogućnosti ostaviti pod kućnim nadzorom

DV Zeko organizirao prihvat djece u vrtić koju roditelji nisu u mogućnosti ostaviti pod kućnim nadzorom

Dječji vrtić Zeko Slatina temeljem preporuke Ministarstva znanosti i obrazovanja, Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, koju su zbog pandemije korona virusa uputili svim dječjim vrtićima u Republici Hrvatskoj da se u dogovoru s osnivačem organizira prihvat djece koju roditelji nisu u mogućnosti ostaviti pod nadzorom kod kuće, u suradnji s Gradom Slatinom organizirao je rad vrtića u skladu s navedenim uputama.

Stoga se mole svi roditelji, da sukladno svojim mogućnostima djecu NE dovode u vrtić.

Roditelji koji nemaju drugu mogućnost zbog svojih svakodnevnih obveza, mogu dovesti djecu u vrtić koji će osigurati prihvat djece kao i do sada.

Dječji vrtić Zeko osloboditi će roditelje plaćanja vrtića za mjesec ožujak 2020. godine, dok će roditelje koji su već obavili uplatu za ožujak vrtić osloboditi plaćanja u travnju.

O daljnjoj situaciji i eventualnim promjenama, Dječji vrtić Zeko obavještavati će na oglasnoj ploči i web stranici vrtića.
(mf, DV Zeko Slatina)

x

Check Also

VPŽ i šesti dan bez novooboljele osobe na koronavirus. Dvoje do sada pozitivnih više nemaju simptome!

Dugo smo bili jedina županija u koju nije došao zloglasni virus, ali rekli smo da ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org