Home / NASLOVNICA / Obavijest o prikupljanju reciklabilnog otpada s područja prigradskih naselja grada Slatine.

Obavijest o prikupljanju reciklabilnog otpada s područja prigradskih naselja grada Slatine.

Obavještavaju se mještani prigradskih naselja grada Slatine,  Bakić, Bistrica, Donji Meljani, Gornji Miholjac, Sladojevci i Sladojevački Lug  da će tvrtka Slatina kom d.o.o. sutra 6.2. PRVI UTORAK U MJESECU, odvoziti reciklabilni otpad (papir, plastika, staklo, limenke i otpadna odjeća) s kućnog praga.

Molimo mještane da vreće s određenom vrstom otpada predaju kada su pune i da ih u navedeni dan odvoza ostave do 07 sati na mjestu gdje ostavljaju kante za mješani komunalni otpad kako bi ih djelatnici tvrtke Slatina kom mogli pokupiti.

Navedene aktivnosti su u skladu s propisanom Uredbom o komunalnom otpadu, te se pozivaju  mještani da se aktivno uključe u odvajanje navedenog otpada kako ne bi bili kažnjeni temeljem odredbi navedene uredbe.

Nove vreće za odvojeno skupljanje biti će ostavljene na kućnom pragu prilikom svakog odvoza pune vreće (papir, plastika).

Pored navedenih vreća za papir i plastiku na blagajni tvrtke Slatina kom d.o.o. u radnom vremenu od 07,00 do 14. sati  mogu se podignuti vreće za otpadnu odjeću, limenke i  staklo. (Slatina KOM)

x

Check Also

Općina Čađavica – započela podjela sredstva za podmirenje troškova ogrjeva

Općina Čađavica obavještava korisnike da će sredstva za podmirenje troškova ogrjeva početi dijeliti od danas, 17. ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org