NASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Obavijest o prikupljanju reciklabilnog otpada s područja prigradskih naselja grada Slatine

Obavještavaju se mještani prigradskih naselja grada Slatine,  Kozice, Markovo, Medinci i Senkovac  da će tvrtka Slatina kom d.o.o. sutra 13. 02. DRUGI UTORAK U MJESECU, odvoziti reciklabilni otpad (papir, plastika, staklo, limenke i otpadna odjeća) s kućnog praga.

Molimo mještane da vreće s određenom vrstom otpada predaju kada su pune i da ih u navedeni dan odvoza ostave do 07 sati na mjestu gdje ostavljaju kante za mješani komunalni otpad kako bi ih djelatnici tvrtke Slatina kom mogli pokupiti.

Navedene aktivnosti su u skladu s propisanom Uredbom o komunalnom otpadu, te se pozivaju  mještani da se aktivno uključe u odvajanje navedenog otpada kako ne bi bili kažnjeni temeljem odredbi navedene uredbe.

Nove vreće za odvojeno skupljanje biti će ostavljene na kućnom pragu prilikom svakog odvoza pune vreće (papir, plastika).

Pored navedenih vreća za papir i plastiku na blagajni tvrtke Slatina kom d.o.o. u radnom vremenu od 07,00 do 14. sati  mogu se podignuti vreće za otpadnu odjeću, limenke i  staklo.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button