CORONAVIRUS INFONASLOVNICA

Obavijest o uredovnom vremenu upravnih tijela Virovitičko-podravske županije za rad sa strankama

Temeljem preporuka stručnih službi o mjerama zaštite građana i sprječavanja širenja korona virusa (COVID-19) Virovitičko-podravska županija, za rad sa strankama, od 17. ožujka 2020. godine do daljnjega, uvodi sljedeće radno vrijeme: svaki radni dan: od 8,00 do 12,00 sati (primat će se samo stranke koje imaju hitne i neodgodive zahtjeve).

Prije ulaska u službene prostorije Virovitičko-podravske županije (u Virovitici, Slatini i Orahovici) sve stranke bit će upućene na korištenje dezinfekcijskog sredstva za ruke te će se propuštati sukladno uputama ovlaštenih djelatnika na ulazu kako bi se izbjegla zadržavanja u zatvorenim javnim prostorima. Ostatak dana rad Virovitičko-podravske županije odvijat će se uobičajeno, ali će komunikacija sa stručnim službama biti dostupna putem e-maila, telefona i mobitela (na vratima zgrade Virovitičko-podravske županije kao i na web stranici Virovitičko-podravske županije bit će istaknuti telefonski te ostali kontakti službenika putem kojih će moći dobiti sve potrebne informacije).

Molimo građane za razumijevanje i poštivanje istaknutog radnog vremena i ulazaka u službene prostorije kako zbog vlastite sigurnosti tako i zbog zaštite svojih sugrađana. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

TELEFONSKI I E-MAIL KONTAKTI

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button