O NAMA

rezijaUkoliko ste čuli od poznanika, prijatelja, supruge ili nekog trećeg da smo pokrenuli Internet stranicu, na pravom ste mjestu. Ako ste kliknuli na link O NAMA na neki način ste ušli u prostorije našeg malog, a opet velikog radija. U nekoliko riječi pokušat ćemo vam predstaviti Radio Slatinu. Ovdje možete pročitati sve ono što u svojim automobilima, domovima, vikendicama i što je najvažnije radnim mjestima možete poslušati na 107,4 MHz. Evo, odali smo vam i malu tajnu, slušati nas možete na već gore spomenutoj jednoj, jedinoj frekvenciji od 107,4 MHz, ili ako to prevedete, možete nas slušati na stotinu sedam milijuna i četiri stotine herca…

Nećemo vas zamarati brojkama, dovoljno će biti da upamtite i uvijek koristite 107,4, a sad čega to ionako ne piše na radio prijemnicima. Kako smo se okupili? Dobro pitanje! U obliku kakav je danas na području našeg grada, inače grada Slatine, Radio Slatina postoji nešto malo manje od četiri godine. Ako ste mislili da Slatina prije nas nije imala radio postaju varate se. Postojala je radio postaja pod imenom Marinianis radio, no nećemo o povijesti, već ćemo se okrenuti sadašnjosti i budućnosti.

studio 1Siguran sam da ste znatiželjni, to je ionako u prirodi čovjeka pa vas zasigurno zanima tko to sjedi, priča, pušta glazbu, hoda po terenu i obavlja sve ono što vaš radio prijemnik bio on nov ili star drži na frekvenciji od 107,4 MHz. U eteru sjede, točnije u studiju sjede dvije dame i dva mušketira. Prva od njih je Mihaela Feldi koja osim što čita vijesti, vodi program, zajedno sa svima smišlja i snima reklame, a brine i o našoj blagajni, pogađate voditeljica je marketinga. Za drugu damu našeg etera morali smo jednoj radio postaji u srcu Baranje isplatiti popriličnu svotu kuna, možemo reći da je to transfer godine. Mlada dama ugodna glasa, vitka stasa i bistra pogleda je Tea Kiš Slačanac, ako napišete crticu između prezimena falili ste. Onaj koji je zadužen za vijesti, ima ga i u eteru, svaki drugi tjedan kada vas u najranijim jutarnjim satima uvodi u novi dan, urednik je informativnog programa, a imenom je Vanja Margetić. Rano jutarnju šihtu dijeli s kolegom Denisom Ostrošićem koji na sebi svojstven način proživljava jutarnje sate našeg etera. Tri mušketira koji realiziraju cijeli program našeg radija jesu redom Ivan Nikolaus, Borislav Vuković i Elvis Marković, glazba, montaže, tehnika i ostalo njihova je briga.

Svakako moramo spomenuti i sve naše vanjske suradnike koji svojim radom uvelike pridonose kvaliteti našeg programa. Ekipa je brojna, jaka i ponekad jako, jako glasna, a razumijevanje za sve naše prohtjeve, zahtjeve, ideje i slične stvari ima direktor Robert Turkalj. Evo to smo ukratko mi koji za vas štovani čitatelju i slušatelju brinemo za 24 satni program Radio Slatine. Ako nikako drugačije upoznajte nas na frekvenciji 107,4 MHz, RADIO SLATINA.

Back to top button