DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Novoizabrana predsjednica DND Ivana Strupar na prijemu kod gradonačelnika: Društvo „Naša djeca“ Slatina seli u slatinsku Sequoiu

Novoizabrana predsjednica Društva „Naša djeca“ Slatina Ivana Strupar u pratnji  tajnice Tamare Dorić posjetila je gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića kako bi početak svog mandata zapečatila novom suradnjom s Gradom Slatinom.

Budući da je u proteklom periodu rad Društva bio minimalan zbog situacije s koronavirusom jedna od tema sastanka bila je ponovno pokretanje različitih aktivnosti, tako da su gošće upoznale gradonačelnika s planom rada Društva „Naša djeca“ Slatina za 2022. godinu u sklopu kojega su predstavile brojna događanja.
Posebno su istaknule nadolazeće važne događaje kao što je Uskrsna radionica na otvorenom koja će se održati u travnju uoči blagdana Uskrsa, te tradicionalna zabavno-rekreativna aktivnost Obiteljski višeboj kojim će se obilježiti Međunarodni dan obitelji u svibnju.
Osim toga, ove godine Udruga provodi i veliki Eko projekt kojemu je cilj provoditi zabavne aktivnosti s djecom educiranjem o održivom razvoju i pravilnom očuvanju okoliša. Na tom tragu predsjednica Ivana Strupar gradonačelniku je uručila poklon – biljku Drvo života, kao simbol spomenutog Eko projekta.

Tijekom sastanka ukazale su i na problematiku s kojom se susreću u svom radu, a jedna od najvećih poteškoća je neadekvatan prostor za rad s djecom i održavanje raznih radionica, budući da je postojeći prostor koji je ustupljen Društvu na korištenje u starom dvorištu Pošte dotrajao zbog vlage te ga je potrebno obnoviti.
Nisu se nadale koliko će ih gradonačelnik Ostrošić obradovati kada ih je u pratnji višeg stručnog suradnika za gospodarstvo i projekte Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Jurice Culeja poveo u obilazak EPIcentra Sequoia Slatina te Udruzi Društvo „Naša djeca“ Slatina ponudio na korištenje prostor u zgradi 2. Veselje je bilo još veće kada su doznale da će im susjedi u drugoj dvorani biti Udruga Vretenac Slatina koja je također u istoj zgradi dobila prostor na korištenje.  
Predsjednica Ivana Strupar zahvalila se gradonačelniku Ostrošiću na ustupljenom prostoru što je još jedan dokaz koliko Grad Slatina misli na svoju djecu i mlade, te iskazala sreću zbog novoga prostora koji je, kako je naglasila, u našem gradu idealan za druženje i održavanje radionica s djecom i za djecu.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot