DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Novo ruho Nogometnog kluba Meljani

Nogometni klub Meljani iz Donjih Meljana uspješno je realizirao projekt uređenja nogometnog igrališta.

Sveobuhvatno uređenje uključivalo je  radove na uklanjanju dotrajale ograde i zaštitne mreže  te njihovo ponovno postavljanje. Nakon toga prišlo se je strojnom skidanju trave na igralištu, ravnanju terena te uzgoju potpuno novog travnjaka što je,  uz paralelno postavljanje nove opreme odnosno golova i kućica za rezervne igrače te uređenje zelenih površina oko igrališta, rezultiralo, kako ponosno tvrde iz meljanskog kluba, jednim od uređenijih i boljih nogometnih terena na širem slatinskom području, a u što smo se i sami danas uvjerili jednim brzinskim obilaskom ovog pravog malog nogometnog raja.

 

Iz kluba napominju da sve navedeno ne bi uspjeli postići bez nesebičnog  rada volontera, potporu Grada Slatina, Zajednice športskih udruga Slatine, Nogometnog saveza VPŽ i drugih donatora. Svima njima koji su sudjelovali u realizaciji ovog opsežnog projekta domaćini su željeli srdačno zahvaliti još jednom i ovim putem.

 

Povodom Dana Grada Slatine  kao skroman čin završetka projekta i povratka nogometa u Donje Meljane, na novouređenom terenu NK Meljani organizira u subotu 29. kolovoza s početkom u 17,00 sati utakmicu revijalnog karaktera u kojoj će se sastati domaćini NK Meljani i selekcija Grada Slatine i prijatelja. Uz neizbježno strogo poštivanje propisanih epidemioloških mjera susretu će moći prisustvovati i svi itekako dobrodošli gledatelji.

 

 

dj


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button