NASLOVNICAZABAVA

Novim zvukom i pjesmom Toni Cetinski osvojio publiku – “Laku noć” na broju 1., HR top 40!

Munjevitom brzinom, jedan od najnagrađivanijih glazbenika, Toni Cetinski, ispisao je novu glazbenu stranicu.

Novom pjesmom i video spotom ‘Laku noć’, Toni je u samo dva tjedna stigao do čelne pozicije, nacionalne top liste HR top 40.

‘Ponosan sam i sretan što moji suradnici i ja imamo još jednu divnu skladbu, koja je naišla na tako srčani prijem kod ljudi. Jedva čekamo zapjevati je svi zajedno i na koncertima u sklopu turneje koja uskoro kreće’, istaknuo je Toni, prezadovoljan rekacijama publike i radijski urednika, te prvim mjestom HR top 40.

Pjesmom ‘Laku noć’, jedinstveni Toni predstavio je, ne samo novu skladbu, već potpuno drugačiji zvuk, kojim će promovirati i novi projekt na kojem radi, akustične varijante pjesame, bliže rocku ili pravom pop-rock zvuku.

U taj novi koncept, odlično se uklopila i iznimno uspješna regionalna autorica Aleksandra Milutinović, koja potpisuje pjesmu ‘Laku noć’ u djelu glazbe i teksta.

‘Ovo je nastavak odlične suradnje s Aleksandrom koja stoji i iza mojih prijašnjih pjesama ‘Zar malo to je’, ‘Krik’, ‘Mjesečar’, kojima je u potpunosti pogodila senzibilitet i energiju, koji se pak odlično uklapaju u novi zvuk koji njegujemo. Kao autorica je, kao i Miro Buljan, krucijalna za naš novi akustični projekt i zvuk kojem težimo.

‘Laku noć’ prati i video spot sniman pod redateljskom palicom Daria Lepoglavca, dok su cijelu priču oko spota zajednički osmislili Toni i Dario. (Hit Records Press / mk)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button