DOGAĐANJANASLOVNICA

Novim suradnjama u planu produljenje skijaške sezone u Slatini kroz daljnji razvoj slatinskog skijališta „Tominac“

Grad Slatinu posjetili su djelatnici Ustanove za upravljanje sportskim objektima Grada Zagreba poslovne jedinice Otvoreni tereni koji su zaduženi za skijalište „Sljeme“. Tom prigodom u Gradskoj upravi Grada Slatine ugostio ih je slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić sa suradnicima u nazočnosti predstavnika Turističke zajednice Grada Slatine, Skijaškog kluba Slatina te Gradske razvojne agencije Slatine – GRAS. Tema sastanka bila je daljnji razvoj slatinskog skijališta „Tominac“.

Gradonačelnik Ostrošić zahvalio se gostima na dolasku te istaknuo kako Grad Slatina stoji na raspolaganju sa svim svojim resursima u cilju unaprjeđenja kvalitete života svojih građana te daljnjeg turističko-gospodarskog razvoja Grada Slatine.
Potom je viši stručni suradnik za gospodarstvo i projekte pri Upravnom odjelu za razvoj Grada Slatine Jurica Culej upoznao nazočne s projektnim idejama koje Grad Slatina u narednom periodu planira realizirati.
Nazočnima se također obratio Domagoj Janković, tajnik Skijaškog kluba Slatina te ih upoznao s radom kluba i problemima i poteškoćama s kojima se klub susreće.
Cilj samog sastanka bio je razviti konkretne projektne ideje te dobiti stručne savjete oko samog planiranja uređenja i razvijanja slatinskog skijališta.

Nakon sastanka upriličen je obilazak same lokacije slatinskog skijališta gdje je donesen daljnji plan razvoja skijanja u Slatini s ciljem produljenja broja skijaških dana i povećanja broja turističkih dolazaka u Slatinu.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button