NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Novi tableti za nastavnike SŠ Marka Marulića Slatina

U duhu promjena koje je donio eksperimentalni program Škola za život u kojemu su nastavnici Srednje škole Marka Marulića Slatina nakon online edukacija započeli s korištenjem digitalnih alata, nabavljeni su i tableti koje je ravnatelj Darko Špoljarić uručio nastavnicima na početku drugog polugodišta.
Time će se olakšati izvođenje aktivnosti na nastavi, a poslužit će i za rad u sustavu e-dnevnika koji je uspješno uveden na početku ove školske godine.

U sklopu programa Škola za život, osim nabave tableta u Srednjoj školi Marka Marulića u tijeku je opremanje praktikuma fizike, kemije i biologije nastavnim sredstvima i opremom ukupne vrijednosti 110.000,00 kuna.
Dio sredstava osiguralo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a ostatak je sufinanciran vlastitim sredstvima škole. “Opremanjem praktikuma znatno će se unaprijediti nastavni proces te će na taj način biti suvremeniji i zanimljiviji učenicima koji nakon osiguravanja kadrovskih i materijalnih uvjeta od drugog polugodišta nastavu pohađaju sukladno pedagoškom standardu samo u prvoj smjeni.” – istaknuo je ravnatelj Špoljarić.
(mf/Izvor: SŠ Marka Marulića Slatina)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button