NASLOVNICAOPĆINE

Novi predsjednik KUD-a Mikleuš je Robert Grabar

Kulturno-umjetničko društvo Mikleuš održalo je jučer izbornu skupštinu na kojoj se dosadašnji predsjednik Marko Kragujević zahvalio svim članovima na dosadašnjem zajedničkom radu.
Za novog predsjednika izabran je Robert Grabar koji je ujedno predstavio plan rada ovu godinu u kojoj je prioritet dovršiti rekonstrukciju narodnih nošnji, nastaviti rad s najmlađima i organizirati dječju smotru folklora.
Isto tako KUD će nastaviti sudjelovati na smotrama diljem naše domovine, a i izvan nje.
Tradicionalno će se organizirati smotra folklora pod nazivom „Pjesmom i plesom u jesen“ i to petu godinu za redom, kao i manifestacija „Advent u Mikleušu“ u prosincu.

Kako bi članovi ostali i nadalje u odličnoj formi te naučili nove koreografije kojima će nastaviti njegovati narodne običaje mikleuškog kraja, uz novoizabranog predsjednika, pobrinut će se voditeljica KUD-a Jadranka Grabar i koreograf, prof. Đuro Beg koji je pohvalio plesače, pjevače i tamburaše te im zaželio puno uspjeha u daljnjem zajedničkom radu.
Čestitke novoizabranom rukovodstvu uputio je i načelnik Općine Mikleuš Milan Dundović koji je pohvalivši rad KUD-a otvorio novouređenu prostoriju i čestitao peti rođendan.
(Mihaela Feldi/Foto: KUD Mikleuš)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button