DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICARADIO EMISIJE

Nove filmove i kazališnu predstavu najavila Danijela Fabric Fabijanac

Nove filmske naslove koji ovog vikenda igraju u slatinskom kinu, ali i atraktivnu kazališnu predstavu “Samo jedna žena”, koja će na kazališnim daskama slatinskog kina zaigrati u ponedjeljak 12. prosinca u 20 sati, u programu Radio Slatine došla je najaviti ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric Fabijanac. Predstavu ”Samo jedna žena” u otvorenom je kontaktu s voditeljicom Teom i ravnateljicom Danijelom, osobno najavila poznata hrvatska kazališna i filmska glumica Matija Prskalo ujedno i nositeljica jedine i naslovne uloge u ovoj zabavnoj monodrami. Najbrži i najsretniji slušatelji Radio Slatine osvojili su i ulaznice za brojne kino projekcije, ali i za navedenu kazališnu predstavu za koju inače cijena ulaznice iznosi 35 kuna.

Pučko otvoreno učilište i ovog  vikenda donosi u slatinsko kino donosi čak četiri nova atraktivna naslova. Jedan od najiščekivanijih filmova godine imena “Dolazak”, znanstveno-fantastični triler, još jedna uvijek neodoljiva priča o kontaktu čovječanstva i neke druge vrste iz dalekih galaksija, u Slatinu dolazi u subotu od 19 i u nedjelju od 21 sat.

“Sve najbolje” ime je domaće komedije proizašle iz radionice Snježane Tribuson, a koja će nakon sinoćnje projekcije biti prikazana i večeras od 19 sati.

Najmlađi će na svoje doći crtićem imena “Pjevajte s nama” koji će danas, i subotu i u nedjelju biti prikazan od 17 sati. Još jedan zabavan naslov za nešto starije, točnije za starije od 15 godina, raskošna američka komedija s Jennifer Aniston u glavnoj ulozi imena “Ludi Božić u uredu” u petak i subotu u slatinsko kino stiže od 21 sat, a u nedjelju od 19 sati.

(dj, foto: Damir Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button