NASLOVNICAUDRUGE

Nova radna akcija slatinskih umirovljenika

Udruga umirovljenika Slatina ne miruje već konstantno radi na novim programima i aktivnostima za boljitak svojih članova, a većina ih se provodi u njihovim prostorijama u Kolodvorskoj ulici.
Tako su vrijedni slatinski umirovljenici organizirali još jednu radnu akciju na uređenju svojih prostorija i okoliša. Ovoga puta uredili su prilaz zgradi u kojoj su njihove prostorije.
Većinu radova na betonaži odradili su sami članovi udruge: Antun Lic, Nikola Grahovac, Stjepan Krahulec, Damir Medved i Snježana Medved na čelu s predsjednikom Udruge Vladimirom Domićem i glavnim majstorom Ivom Grahovcem.

Ova akcija omogućena je uz pomoć sponzora koji su priskočili u pomoć svojom opremom i materijalom. Tako su djelatnici slatinske tvrtke Cestogradnja d.o.o. vl. Marija Koića radnim strojevima iskopali i uklonili dotrajali beton te dovezli kamen za podlogu, dok je tvrtka Apolonia d.o.o. vl. Nenada Bračuna sponzorirala četiri kubika gotovog betona.

Uz već ranije uređene zelene površine s postavljenim cvjetnjacima, ukrasima i klupama umirovljenici su uređenjem prilaza dobili još ljepši ali i sigurniji okoliš.
U ime Udruge i svih članova zahvalu sponzorima i svima koji podupiru njihov rad uputio je predsjednik Vladimir Domić izrazivši zadovoljstvo što njihovi sugrađani imaju razumijevanja za umirovljeničku populaciju.
(Mihaela Feldi/Foto: Udruga umirovljenika Slatina)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button