DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Nogometaši pobjedom čestitali rođendan svome gradu

Vrebao je Rupčić svih 90 minuta jedan krivi korak gostiju i konačno ga dočekao u najboljem mogućem scenariju po svoju momčad, točno na samom kraju utakmice. Do tog trenutka ”bezgrešni” i jedan od ponajboljih igrača na terenu kapetan Pavličević odlučio je na fin način dobiti još jedan duel protiv neumornog centarfora Slatine. Ispostavilo se to kao najgora moguća odluka. Rupčić mu je oteo loptu na granici kaznenog prostora te nesebično poslužio Šomođija, a isti neometano zakucava za erupciju oduševljenja kako suigrača na terenu, a tako i publike na tribini. Šomođi se ovo ljeto priključio Slatini, danas u 63.minuti ušao u igru, i u svom prvom službenom nastupu poentirao gotovo sa ”zvukom sirene” za sva tri boda svoje momčadi . Bio je to definitivno scenarij iz snova za ovog mladića iz Čađavice.

Osim spomenutih pridošlica koji su ”kumovali”  tom odlučujućem trenutku utakmice i svi ostali nogometaši Slatine zaslužili su visoke ocjene i pohvale za svoje igru,ponajviše na račun pristupa i ozbiljnosti jer svaka je greška protiv momčadi kakva je Bilogora mogla biti skupo plaćena. Slatinčani su danas te greške sveli na minimum i u jednoj pravoj prvenstvenoj borbi bili ti koji su na koncu odnijeli cijeli ulog.

S obzirom da je i ova utakmica uvrštena u službeni program proslave Dana grada ova teško izborena no na koncu velika pobjeda došla je kao prekrasan rođendanski poklon nogometaša svome gradu svojoj Slatini.

  1. NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica

1.kolo

SLATINA               1

BILOGORA          0

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 90. Sudac. Mario Vecko (Koprivnica). Pomoćnici: Blašković (Koprivnica) i Renjak (Bočkovec). Strijelac: 1:0 – Šomođi (90).

SLATINA: Bunjavac, Pecolaj, Vurdelja, Jerešić (od 75. Hodak), Kupres, Vukomanović, Hudoletnjak (od 63. Šomođi), Šuntić, Rupčić (od 90. Farkaš), Stjepić, Pejakić (od 88. Petrinjak). Trener: Damir Pemper

BILOGORA: Marošević, Pipić, Pavličević, Horvat, Kraljević, Kuprešak, Škaro (od 79. I.Luketić), Cjetojević (od 84. D. Luketić), Desić (od 69. Blažic), Blažević, Dukić. Trener: Željko Ostrman

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button