NASLOVNICAOPĆINE

Nogometaši Nogometnog kluba Mladost 1930 Čađavica uskoro u novim svlačionicama

Krajem ožujka ove godine, načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević potpisao je ugovor sa Tomislavom Horvatom, direktorom tvrtke Građevinarstvo Horvat d.o.o. iz Noskovačke Dubrave, za izvođenje radova na izgradnji zgrade sportsko-rekreacijske namjene, tj. novih svlačionica na nogometnom igralištu u Čađavici.

Izvođač radova ubrzo je krenuo u izgradnju spomenute zgrade, a izgradnja je trebala trajati godinu dana, no, kako nam je rekao načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, radovi su pri kraju i nogometaši NK Mladost 1930 Čađavica bi mogli već jesenskog dijela nogometne sezone 2021./2022. ”useliti” u nove prostorije.

– Kako ste i sami mogli vidjeti, stavlja se građa za krovište i idući tjedan bi zgrada trebala biti pokrivena. Osim krovišta, usput se radi na izgradnji parkirališta, jedan dio će biti asfaltiran, a na jedan će dio biti postavljene kocke. Također, završena je fasada i nutarnje instalacije, a sada se radi na unutarnjem žbukanju i radovi se polako privode kraju. Naši će nogometaši zasigurno proljetni dio sezone igrati na našem igralištu i služiti se novim prostorijama, ali, ako nas vrijeme posluži, postoji mogućnost da to bude i ranije, tako da bi posljednje utakmice jesenskog dijela sezone već mogli ovdje igrati – rekao je načelnik Rončević pri obilasku radova.
mf (df/Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button