DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINESPORT

NK Voćin pobjednik 10. memorijalnog nogometnog turnira “Ivica Čović – Čova”

Nogometni klub Voćin je jučer (30. srpnja), uz pokroviteljstvo Općine Voćin, bio organizator 10. memorijalnog nogometnog turnira “Ivica Čović – Čova”.
 
Uoči otvaranja turnira, sinovi, supruga, rodbina, prijatelji i članovi NK Voćin, zajedno su s načelnikom Općine Voćin Predragom Filićem i predsjednikom UDVDR Ogranak Voćin Darkom Božičkovićem, položili vijenac i upaljene lampione na posljednje počivalište Ivice Čovića na Mjesnom groblju u Voćinu. Molitvu je predvodio voćinski župnik vlč. Ivan Ereiz. 
 
Turnir, na kojemu su snage odmjerile ekipe NK Voćin, NK Munja Veliki Rastovac, NK Croatia Mihaljevci i NK Ćeralije, službeno je otvorio općinski načelnik Predrag Filić. 
 
U vrlo zanimljivim i neizvjesnim utakmicama, prvo mjesto pripalo je ekipi domaćina – Voćinu, koji je na penale, poslije regularnog neriješenog rezultata 0:0, pobijedio Ćeralije s 5:3, dok je u utakmici za treće mjesto “Munja” savladala “Croatiu” s 3:0. 
 
Pehare je ekipama uručila supruga preminulog Ivice, Lena Čović. Utakmice su sudili Danijel Jozić, David Palić, Josip Tomić.
(nm/D. Fišli, Foto: D. Božičković)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button