NASLOVNICASPORT

NK Vaška i NK Novaki dobili donaciju dresova od KIK-a

Povodom akcije “Maknimo djecu s ulice” najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien nastavio je s donacijama nogometnih dresova  hrvatskim klubovima .

Tako su komplet dresova jučer dobili NK Vaška i NK Novaki, a uručili su ih direktor KIK-a Ante Rimac i direktorica PlasmaN grupe Nataša Đuričić.

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji.

Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 72., dok je dugoročni plan preko 100 filijala.

Na pravom mjestu u pravo vrijeme – KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene! Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi sa preko 500 djelatnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja, samo 2015. god. KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 34 milijuna €.

Prva poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje sa preko 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i Slovačke u kojima zapošljava gotovo

22.000 radnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönen-u, godišnje ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi €.

Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König”, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca.


 

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button