NASLOVNICASPORT

NK Standard iz Nove Šarovke proslavio 40 godina od osnutka kluba

U nedjelju 26.03.2017. održano je obilježavanje 40. godišnjice  NK »Standard» Nova Šarovka.

Obilježavanje je počelo polaganjem vijenca na mjesnom groblju u Sopju.

Položio se vijenac i pomolilo na grobu prvog predsjednika nogometnog kluba Rudolfa Tušeka, također su se zapalile svijeće na grobovima preminulih igraća: Dragana Hrgetića, Darka Tušeka, Branka Čveka i Zlatka Karafe, a potom je upaljena svijeća kod glavnog križa i za sve umrle članove i navijače.

Na groblju su polaganju vijenaca nazočili članovi uprave nogometnog kluba Željko Janečić, Veljko Makar, Krunoslav Hrgetić, Miroslav Tušek, bivši i sadašnji igrači : Zlatko Čvek, Tušek Slavko, Prugovečki Stjepan, Zvonimir Gabud, Damir Tušek, Domagoj Tušek, Mario Hrgetić, načelnik Općine Sopje Josip Granjaš koji je također jedno vrijeme bio igrač nogometnog kluba «Standard» i predstavnici nogometnog kluba «Podravac» Sopje Berislav Androš i Josip Mareković.

U 14 sati održana je sveta misa u Novoj Šarovki kojoj je prisustvovao veliki broj mještana, igrača i članova.

U 16.30 je odigrana prijateljska nogometna utakmica između veterana i seniora NK STANDARD, koja je završila pobjedom seniora rezultatom 2:1.

Svečanost se dalje nastavila dodjelom zahvalnica osnivačima i zaslužnim članovima za dugogodišnji rad u klubu, svečanom večerom i zabavom do ranih jutarnjih sati.

NK Standard Nova Šarovka


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button