DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

NK Slatina započinje s pripremama za proljetni dio nogometne sezone 2022./2023.

Međužupanijski čevrtoligaš, Nogometni klub Slatina danas je prozivkom igrača započeo s pripremama za proljetni dio nogometne sezone 2022./2023.

Prozivci se odazvalo jedanaest igrača, a ostali su bili opravdano odsutni zbog posla ili fakulteta. Na početku je igrače i trenera Nikicu Hata pozdravio predsjednik NK Slatina Miran Janečić.

– Bilo mi je drago što smo se ponovo okupili nakon zimske stanke. Razgovarali smo o predstojećem, proljetnom dijelu prvenstva, a trener je iznio planove za taj dio i osvrnuo se na jesenski dio u kojem smo završili deveti na ljestvici. Porazgovarali smo s igračima oko njihove fizičke spreme, kao i rasporedu priprema prije početka prvenstva. Također, u razgovoru smo zaključili da će nam za proljetni dio trebati još poneki igrač, te da moramo na dovođenju pojačanja intenzivno poraditi ,- rekao je Janečić.

Trener Hat naglasio je da je cilj ekipe, i njega samog, biti među prvih pet-šest ekipa na kraju prvenstva.

– Zadovoljan sam odazivom na prozivku, jer je došla većina igrača, a ostali su svoj izostanak opravdali. Za pripremu imamo oko mjesec dana, te ćemo odigrati četiri pripremne utakmice, a ostalo će biti treninzi. Što se tiče kadra, on se mora pojačati, ali to radi Uprava kluba. Nakon jesenskog dijela bili smo deveti, a mene bi zadovoljilo da na kraju prvenstva završimo u gornjoj polovici ljestvice, recimo među prvih pet-šest ekipa. Danas smo mislili odraditi prvi trening, ali zbog vjetra koji puše skoro cijeli dan to ćemo odgoditi za sutra, – rekao je trener Hat.

Uz predsjednika Janečića i trenera Hata, prozivci je prisustvovao i sportski direktor kluba Darko Kupres.

tks (Izvor: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button