Home / DOGAĐANJA / NK Slatina pobjednik 23. Memorijalnog turnira „Ivica Filković i Perica Sabo“

NK Slatina pobjednik 23. Memorijalnog turnira „Ivica Filković i Perica Sabo“

23. Memorijal „Ivica Filković i Perica Sabo“ koji se održavao u protekla tri dana jučer je završen turnirom u velikom nogometu na kojemu su snage odmjerile ekipe četiri nogometna kluba: NK Mladost Čađavica, NK Slatina, NK Sloga Zdenci i NK Kozice.

Prigodom svečanog otvorenja nakon odavanja počasti poginulim hrvatskim braniteljima okupljene posjetitelje i natjecatelje u ime domaćina i organizatora memorijala pozdravili su predsjednik Mjesnog odbora Kozice Dario Medved i predsjednik Nogometnog kluba Kozice Damir Parc koji je i otvorio turnir.

Potom su po teškom, sparnom i vrućem vremenu odigrane utakmice tijekom kojih su pravdu dijelili vrhunski nogomotni sudci: Goran Loparac, Ana Nikolić, Dražen Kokorić, Tomislav Valent, Bruno Fabijanac, Luka Pastuović i Jurica Culej.

Pobjednik turnira je NK Slatina, koja je u finalu bila bolja od NK Mladosti iz Čađavice.
Treće mjesto pripalo je ekipi NK Sloga iz Zdenaca, dok je domaćin NK Kozice završio na četvrtom mjestu.

Zahvalnice za sudjelovanje kao i pehare ekipama uručili su predsjednik Županijske skupštine VPŽ Miran Janečić, zamjenik gradonačelnika Grada Slatine Bojan Plantak, gradski pročelnici Marin Kokorić i Krunoslav Šarabok, te predsjednik MO Kozice Dario Medved i predsjednik NK Kozice Damir Parc, a samu ceremoniju dodjele vodio je Ilija Nikolić, tajnik NK Kozice.

Trener pobjedničke ekipe, NK Slatine Damir Pemper, podijelio je s nama dojmove nakon finalne utakmice te izrazio zadovoljstvo, ne samo pobjedom već i cjelokupnom igrom svoje ekipe, osobito što su tijekom ovoga turnira ujedno dečki odigrali i prve pripremne utakmice za novu sezonu.
Pohvalio je igru svih igrača, a posebno istaknuo pojačanje s novo pridošlim igračima poput Dijanešića i Šimeka s kojima je zaokružena vrhunska kvaliteta koja će se pokazati na terenu u novoj sezoni.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

                                                                            NK Slatina

x

Check Also

U Slatini održan Domaći interdisciplinarni znanstveno-stručni skup „Podravska Slatina u Domovinskome ratu“

U Slatini je jučer održan Domaći interdisciplinarni znanstveno-stručni skup „Podravska Slatina u Domovinskome ratu“ koji ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org