Home / NASLOVNICA / NK Slatina iduće godine slavi 100. obljetnicu
sdr

NK Slatina iduće godine slavi 100. obljetnicu

Nogometni klub Slatina iduće godine slavi 100. obljetnicu postojanja i rada.
Tim povodom danas su gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića u nazočnosti pročelnika Stručne službe Krunoslava Šaraboka posjetili zamjenik predsjednika NK Slatina Miran Janečić i tajnik kluba i predsjednik Škole nogometa Slatina Ilija Nikolić.

Na radnom sastanku dogovorene su smjernice programa obilježavanja ove velike obljetnice važne ne samo za Nogometni klub već i za sam grad Slatinu i promociju sporta u gradu, a koji će se uklopiti u program povodom Dana grada Slatine 2019. godine uz potporu Grada Slatine.

Oformljen je i Organizacijski odbor koji će koordinirati aktivnostima na izradi filma i monografije „100 godina nogometa u Slatini“, te pripremama za održavanje Svečane akademije.

U okviru programa planira se održavanje brojnih prijateljskih utakmica u svim starosnim kategorijama, kao i utakmice između veterana NK Slatine i selekcije veterana Hrvatskog nogometnog saveza.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

x

Check Also

IOŠ Slatina uz spektakl krojača i frizera na Viroexpu predstavila i svoje genijalce

Industrijsko-obrtnička škola Slatina osim što je u zabavnom dijelu programa Viroexpa predstavila svo znanje, kreativnost ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org