NASLOVNICASPORT

NK Mikleuš započeo s pripremama, novi predsjednik kluba je Tomislav Giber

Proteklog vikenda s treninzima za proljetni dio nogometne sezone 2021./2022. započeli si i igrači Mikleuša. 
 
Na prvo okupljanje treneru Draganu Trupini odazvalo se 15 igrača, a prva dva treninga su održana u sportskoj dvorani OŠ Miklauš. 
 
– Što e tiče odlazaka i pojačanja, iz kluba nije nitko otišao, a pokušati ćemo dovesti neke igrače kako bi ”podebljali” klupu. Ispred nas su treninzi na otvorenom koji počinju od danas, a u planu su nam i tri pripremne utakmica, prva protiv ekipe iz Lukača , druga protiv čačinačke Mladosti, a treću još moramo dogovoriti. Plan nam je, svakako, napasti prvo mjesto na kojemu se trenutno nalazi Podravac iz Sopja, Voćinčani su drugi, mi treći pa je sve moguće, ali nam je primarni cilj ostati pri vrhu tablice i, što je najvažnije, pružiti dobru igru. Također, moramo popraviti neke greške koje smo radili u jesenskom dijelu sezone, a koje smo analizom dosadašnjih utakmici kroz razgovor s igračima uvidjeli – rekao je trener Trupina.
 
Osim početka priprema, krajem siječnja NK Mikleuš je održao svoju redovnu izvještajnu skupštinu, koja je ujedno bila i izborna. Za predsjednika kluba izabran je Tomislav Giber, a ostali dio Uprave i Nadzornog odbora je ostao isti.
mf (adf)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button