DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

NK “Miholjac” Gornji Miholjac na Skupštini izabrao novo rukovodstvo

U Gornjem Miholjcu 25. veljače održana je redovna izborna Skupština Nogometnog kluba “Miholjac” Gornji Miholjac koju je otvorio tajnik Danijel Radočaj, a na kojoj je prisustvovalo 27 od ukupno 31 člana Nogometnog kluba s pravom glasa.

Nakon što su podnesena izvješća o radu u 2017. godini dosadašnjeg predsjednika, tajnika, blagajnika i predsjednika Nadzornog odbora, donesena je odluka o razrješenju dosadašnjeg rukovodstva NK “Miholjac”, te je izabrano novo.

Na razdoblje od četiri godine izabrani su: za predsjednika kluba Renato Kolinger, novi tajnik je Danijel Radočaj, blagajnica Marina Gerenčir, a članovi Uprave Ivan Mlinarić i Dalibor Vilček.
Novi predsjednik Nadzornog odbora je Željko Kolinger, a članovi Marko Klement i Ivica Krstić.

Potom je novoizabrani predsjednik Renato Kolinger iznio Plan rada i financijski plan kluba za 2018. godinu. Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena.

“Ovaj program smo si stavili u zadaću izvršenja isključivo zbog dovođenja kluba pred gašenje i želje da krenemo naprijed. Previše toga lošeg se događa, a malo je onih koji su skloni ponuditi rješenja kako ostvariti napredak. Uvijek se sve svodi na isto, nema rada,  nema re-da, nema discipline i što je najvažnije nema želje za napretkom a to je ono što najviše boli. Svi zajedno možemo puno toga. Bit će teško ali zajedno to možemo.
Koristim na kraju priliku da pozovem sve mlade koji žele igrati i trenirati nogomet, kao i zainteresirane trenere da nam se jave i da se pridruže ovom teškom pothvatu skupine entuzijasta ali nadam se uspješnom za naš NK “Miholjac” Gornji Miholjac.”-rekao je predsjednik kluba Renato Kolinger.(mf)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button