Home / DOGAĐANJA / NK Krčevina pobjednik turnira kojim je MO Vladimir Nazor obilježio svoj dan – 30. svibnja

NK Krčevina pobjednik turnira kojim je MO Vladimir Nazor obilježio svoj dan – 30. svibnja

Mjesni odbor Vladimir Nazor jučer je obilježio svoj dan, 30. svibnja. Tradicionalnom malonogometnom turniru prethodilo je odavanje počasti poginulim hrvatskim braniteljima kod spomen obilježja na mjesnom domu.

Svijeće su uz prisustvo sudionika samog turnira zapalili članovi obitelji poginulih branitelja iz MO V. Nazor, članovi mjesnog odbora predvođeni predsjednikom Markom Telišmanom, predstavnici Grada Slatine na čelu s zamjenicom gradonačelnika Sanjom Mrzljak Jovanić i pročelnikom gradske Stručne službe Krunoslavom Šarabokom. U ime županije Virovitičko-podravske počast je odao predsjednik Županijske skupštine Miran Janečić.

Nakon odavanja počasti uslijedio je sportski dio obilježavanja dana mjesnog odbora. Kišno i prohladno vrijeme učinilo je svoje pa je ove godine na „Turniru u Nazorovoj“ sudjelovalo 4 ekipe. Nakon odigranih utakmica priznanje (i nagrada) za osvojeno 1. mjesto pripalo je ekipi NK Krčevina Čađavački Lug, koja je s maksimalnim učinkom i gol razlikom 16-0 osvojila turnir. Drugo mjesto pripalo je ekipi Klizave patike,  treće mjesto zauzela je ekipa Rođaci, a četvrto ekipa Čađavice.

Druženje svih natjecatelja i posjetitelja nastavljeno je u mjesnom domu uz više od 250 porcija graha kojeg je skuhao Stjepan Daraboš i vesele note Family banda. (mk / Foto: Marijo Kokorić)

x

Check Also

Objavljeno Savjetovanje s javnošću u vezi nacrta prijedloga Plana održivog razvoja Grada Slatine za razdoblje od 2020. do 2027. godine

Grad Slatina jučer je na svojim internet stranicama objavio Savjetovanje s javnošću u vezi nacrta ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org