NASLOVNICAOPĆINE

NK Krčevina Čađavački Lug pobjednik 3. Memorijalnog nogometnog turnira ”Zdravko Dvojak Beli”

Jučer (subota) je Nogometni klub Vaška organizirao 3. Memorijalni nogometni turnir ”Zdravko Dvojak Beli”, u sjećanje na prerano preminulog predsjednika Mjesnog odbora Vaška Zdravka Dvojaka. 
 
Na turniru, koji je održan uz pokroviteljstvo Općine Sopje na nogometnom igralištu NK Vaška, snage su odmjerile ekipe NK Brezovica, NK Orešac, NK Krčevina Čađavački Lug i NK Vaška. Prije početka odigravanja utakmica, igračima i gledateljima s nekoliko riječi obratili su se predsjednik kluba organizatora Sandrino Čolak i načelnik Općine Sopje Berislav Androš, a turnir je službeno otvorio Zdravkov brat Željko Dvojak. 
 
Prvo mjesto osvojila je ekipa NK Krčevina Čađavački Lug, drugi su bili nogometaši NK Stara Brezovica, treći NK Orašac, a četvrto je mjesto pripalo domaćinu, NK Vaška. Za najboljeg golmana izabran je Antonijo Kovač (NK Krčevina Čađavački Lug), za najboljeg igrača Milorad Šipka (NK Krčevina Čađavački Lug), a najbolji strijelac bio je Dario Podnar (NK Orašac).
 
Pehare ekipama i pojedinačne nagrade uručio je predsjednik Općinskog vijeća Općine Sopje Siniša Hrgović. Utakmice su sudili Mario Gebaj, Mario Jozić i Mato Grgurić, kojima su uručene medalje kao zahvala za dobro odrađen posao.
mf (adf; Foto: NK Vaška)
 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button